Nakon izvrsne premijere prošle godine, imati ćemo ponovno ljetni kamp koji će uključiti sport, znanost i kulturu! Na radost brojnih roditelja, organiziramo sportsko-edukativni kamp koji će trajati od 03.07. do 21.07., podijeljen u tri termina od po pet radnih dana. Ljetni kamp je otvoren i za djevojčice i za dječake, a osim navedenih vještina, valja istaknuti kako razvija i socijalne vještine djece.

Kamp je namijenjen za djevojčice i dječake

Voditelj akademije, Kristian Šoštar, vjeruje kako će kamp još jednom ispuniti svoj puni potencijal.

„Smatrali smo kako je ovakav sadržaj prijeko potreban u našoj sredini i to se potvrdilo prošle godine kada smo ga premijerno organizirali. Dobili smo sjajne povratne informacije koje su nam potvrdile da s projektom trebamo nastaviti i u budućnosti. Kampom smo omogućujemo roditeljima da nam povjere svoje dijete u vrijeme kada su obično na radnim mjestima, a njihova djeca će imati sportske i edukacijske aktivnosti u tom periodu. Prošle godine smo imali čak 14 različitih aktivnosti i radionica, a ove godine ćemo imati i par novih radionica. Ukratko, očekuju nas radionice STEM znanosti, medijske kulture, ekologije, pravila ponašanja u prometu i razne druge. Što se sportskog dijela tiče, on nije vezan isključivo za futsal iako smo mi futsal klub. Imati ćemo i treninge tenisa, plivanja, odbojke te univerzalnu školicu sporta.

Ono što je roditeljima vrlo važno jest prehrana, a sjajno rješenje po tom pitanju jest ponovno osnovna škola Ivana Mažuranića. U sklopu svoje kuhinje i kantine osigurati će zdrave obroke za sve polaznike ljetnog kampa. Tako će djeci osim sportskih i edukativnih aktivnosti biti osigurani i doručak te ručak.

Aurelia Futsal je nositelj ovog sjajnog projekta namijenjenog za djevojčice i dječake rođene između 2011.g i 2016.g., no ne izostaje nam podrške.

Broj mjesta je ograničen

Grad Vinkovci su se aktivno uključili i prve godine, a isto tako i ove te su podržali našu ideju. Isto tako, Vukovarsko-srijemska županija i zajednica sportskih udruga grada Vinkovaca su također prepoznali važnost ovakvog projekta za djecu. Uz njih, tu su i predstavnici medija poput novosti i radija Vinkovci koji organiziraju radionice u svojim prostorijama te brojni drugi suradnici kojima pokrivamo praktički sva ključna područja. Po okončanju kampa, djeca će dobiti i prigodne pohvalnice uz druga iznenađenja.“

Prijave za ljetni kamp su otvorene, a prva djeca su već upisana. Broj polaznika je ograničen radi kvalitete usluge. Vrlo je važno napomenuti kako će s djecom raditi stručne i educirane osobe koje će biti s njima na svim planiranim aktivnostima.

Ljetni kamp je podijeljen u tri termina i to:

  • 03.07. – 07.07.
  • 10.07. – 14.07.
  • 17.07. – 21.07.

Prijaviti se možete na broj 098/903-5720 (Josip) kao i saznati sve što vas zanima. Cijena petodnevnog kampa je 90,00 EUR, a za brata ili sestru, odnosno drugo dijete, odobrava se popust od 20€.