Drugu godinu nam je pružena čast igrati u Vrgorcu u spomen na prerano izgubljenog Antonija Pervana. Kao i prve godine, Vrgorac je bio izvrstan domaćin.

Antonijo Toni Pervan

Uvijek nam je čast sudjelovati na memorijalnim utakmicama, a u Vrgorcu posebno. Tako smo se i ove godine zaputili u Vrgorac da bismo se prisjetili velikog vrgoračkog talenta, Antonija Pervana. Moramo se zahvaliti cijelom vodstvu HMNK Vrgorac koji su nas izvrsno ugostili, kao i obitelji Pervan na poklonima i nezaboravnim uspomenama koje ćemo nositi sa sobom.

Iako su same utakmice u drugom planu, spomenuti ćemo i taj sportski dio. Ždrijeb nas je u polufinalu spojio s MNK Olmissum dok su drugi polufinalni susret činili HMNK Vrgorac i MNK Novo Vrijeme iz Makarske. Raspoloženi u napadu i disciplinirani u obrani, plasirali smo se u finale rezultatom 8:0. Mrežu Omišana su tresli po dva puta Romeo Sušac i Josip Horvat, dok su se jednom u listu strijelaca upisali Marko Pajić, Sandro Sušac, David Stupar te debitant, Emanuel Matkovski.

Finalni susret smo igrali protiv domaćina koji su s 2:1 savladali Makarane. U vrlo lijepoj utakmici, slavili smo s 3:0, a pogotke su postigli Romeo Sušac, Marko Pest-Mundvajl i Josip Horvat. Vrgorčani su nam tako uručili pehar za 1.mjesto, ali i pehar za prošlogodišnji nastup te prijelazni pehar. Najljepši trenutak je svakako bilo podizanje pehara koje su zajedno odradila dva kapetana – Romeo Sušac te Josip Govorko iz Vrgorca.

Još jednom, veliko hvala HMNK Vrgorac i obitelji Pervan na ukazanoj prilici. Izuzetna nam je čast biti vaš gost!

#OvoJeAurelia