Prva domaća utakmica je bila dvoboj protiv MNK Brod 035, a isto tako je značila i dugoočekivani povratak gledatelja na tribine.

Dva pogotka prednosti na odmoru

Gledatelji nisu dugo čekali na prvi pogodak u utakmici. Filip Josipović se sjajno oslobađa svog čuvara i gromovito pogodio pod gredu za vodstvo od 1:0 i gromoglasni pljesak tribine. Iako smo imali terensku inicijativu, nismo ju uspjevali pretočiti u veće vodstvo. Pokušavali su redom Pedić, Pest-Mundvajl i Dragun, ali promjene rezultata nije bilo. Tako smo tek pred kraj poluvremena došli do povećanja vodstva kada na gostujući vratar odbija udarac Romea Sušca, ali samo do natrčalog Nospaka koji poentira za 2:0.

Romeo Sušac potvrdio pobjedu

U drugi dio ulazimo slično kao i prvi, terenskom inicijativom no uz probleme probijanja gostujuće obrane. Ipak, Brođani zarađuju crveni karton što nam olakšava posao. U igri s igračem više, Romeo Sušac mirno poentira na asistenciju Filipa Josipovića. Pokušali su gosti zaprijetiti s golmanom igračem no i ono što je prošlo, ukrotio je Miron Kobašević. Međutim, jedno loše pozicioniranje koristi gostujući vratar i zabija za konačnih 3:1.

Sljedeće kolo putujemo u Slatinu kod istoimenog domaćina. Hvala svima na podršci, a ponovno se vidimo u ciglici za dva tjedna kada ćemo ugostiti MNK Jakšić.

#OvoJeAurelia