Nova sezona je pred nama, a u nju ulazimo bez dva mlada igrača. Filip Josipović i Miron Kobašević će nakon dugogodišnjeg staža, sljedeće sezone nastupati u drugim dresovima.

Miron Kobašević se akademiji priključio kao stariji pionir, a od tada je neprestano član kluba. Sudjelovao je u najvećem uspjehu akademije kada se 2021.g okitio naslovom juniorskog prvaka Hrvatske, a u protekloj sezoni je dodao i srebro u istoj uzrasnoj kategoriji. U više navrata je nosio dres mlade reprezentacije, a bio je i član generacije koja je igrala UEFA Futsal Euro u Španjolskoj u rujnu prošle godine. Mirona akademski put vodi u Zagreb gdje će studirati na kineziološkom fakultetu sveučilišta u Zagrebu.

Rezime Filipa Josipovića praktički možemo prepisati od Mirona. Od dolaska u klub, ostvarenih uspjeha do reprezentacije. Filip pak ne ide u Zagreb već u Osijek gdje će i nastaviti akademsku i igračku karijeru. Unatoč prvotnom usmenom dogovoru između kluba i Filipa, on se ipak odlučio za drugi put te neće biti član Aurelije u novoj sezoni.

Klub obojici želi sreću u daljnjoj karijeri!