Zimski prijelazni rok smo započeli rubrikom dolasci, a prvo ime u njoj je Robert Nospak! Nospak nam se priključio iz Osijek Kelmea te će biti veliko pojačanje u nastavku sezone.

Radi se o lijevonogom beku koji ima veliko iskustvo igranje prve lige za Osijek, ali i šibensku Crnicu. Također, upisao je i četiri nastupa za reprezentaciju u kojima je dodao jedan pogodak. U prvoj ligi je upisao preko 150 nastupa, a unatoč dugoj povijesti u prvoj ligi, ovo mu neće biti prvi nastupi u drugoligaškom istoku. Prošle sezone je upisao desetak nastupa za Osijek u II.HMNL istok.

Ime i prezime: Robert Nospak
Datum rođenja: 16.02.1992.
Mjesto rođenja: Solingen
Pozicija: Bek
Prijašnji klubovi: Osijek 031, Futsal Panthers, S.C. Bayer 05 Uerdingen e.V. , Osijek Kelme, Futsal Crnica

 

Prve dojmove je otkrio za portal crofutsal.

Što se Aurelije tiče, mislim da stvarno nemam šta reći, a da ljudi koji prate futsal ne znaju. Klub je po nekim organizacijskim stvarima, odnosu prema igračima, svojoj futsal akademiji koja broji 120 djece što već puno govori, prerasla nekako 2.HMNL-istok. Imaju neki svoj put i drago mi je da sam i ja u tom nekom procesu, jer nakon prvih par dolazaka, treninga sam to i doživio da stvarno igrač ima sve što poželi. Uz sve to, klub nema pritisak ulaska u 1.HMNL. Bitan je rast kluba na svakoj grani, a isto tako će i to kad-tad doći.”

 

#OvoJeAurelia