Pred seniorima i juniorima se nalaze novi izazovi, a prvi su već za vikend u vidu Našica odnosno Jakšića. U subotu će seniori gostovati u Našicama u sklopu 14.kola, dok će juniori 5.kolo otvoriti u nedjelju u dvorani na Kanovcima.

Stanje u svlačionici, kao i osvrt na juniore, dao nam je naš najbolji strijelac, Romeo Sušac.

Atmosfera u svlačionici nije narušena nakon dva uvodna poraza, baš naprotiv i dalje je dobra. Svi smo svjesni toga da nismo smjeli izgubit bodove u prve dvije utakmice, ali što je tu je. Nastavljamo dalje trenirati i ispravljati ono što nije bilo dobro u prethodnim utakmicama. Nemamo vremena za tugovanje već moramo skupiti snage da se u utakmicama koje dolaze nekako vratimo. Još je puno utakmica do kraja, treniramo jako dobro i u nastavku sezone ćemo nastojati ostvariti što bolji rezultat. Sezona je jako duga i ništa još nije gotovo!

Juniori ciljaju prvo mjesto!

Juniorsko prvenstvo je već uhvatilo dobar ritam pa je tako pred nama 5.kolo u kojem ćemo ugostiti MNK Jakšić. U prva četiri kola, savladali smo valpovačku Malu Mljekaru te gradske rivale, dok smo na gostovanju u Osijek uzeli tek bod. Susret trećeg kola s MNK Brod je odgođen te je tako ostvaren učinak od 7 bodova od mogućih 9.

Jako mi je drago što su se juniori vratili u dvoranu i nastavili s treniranjem. Unatoč trenutnoj situaciji, na svu sreću juniorsko prvenstvo se nastavlja. U ligi ima odličnih ekipa, ali i mi također imamo jako dobru ekipu, što se i pokazalo do sada u nekoliko odigranih utakmica. Juniorskoj ekipi je kao i seniorima cilj prvo mjesto, a samim time i plasman na državnu završnicu što sam uvjeren da ćemo ostvariti! 

Romeo je trenutno prvi strijelac seniora s 14 pogodaka, a još 9 pogodaka je dodao u kup natjecanju. Također, predvodi i listu strijelaca kod juniora s 9 pogodaka u tri odigrana susreta. Zajedno s Franom Pedićem i Markom Pest-Mundvajl, sudjelovao je na reprezentativnim kampovima do 19 godina te je velika uzdanica trenera, kao i cijelog kluba.