O Nama

Aurelia Futsal

Malonogometni klub “Aurelia Futsal” iz Vinkovaca osnovan je 24. kolovoza 2013. godine. Naziv “Aurelia” dolazi iz rimskog imena grada Vinkovaca, Colonia Aurelia Cibalae, a u prijevodu znači zlatan, odnosno zlatni. Sukladno tome, grb kluba sastoji se od šljema rimskog vojnika crne boje, oko kojeg se nalaze 2 klasa žita zlatne boje, koji simboliziraju Slavoniju.

Od sezone 2013./2014. klub se natječe u 2. hrvatskoj malonogometnoj ligi, regija istok. Domaće utakmice klub odigrava u sportskoj dvorani Ekonomske i trgovačke škole Ivana Domca na Kanovcima koja prima do 600 gledatelja. Sve utakmice prenose se uživo u HD rezoluciji na facebook stranici kluba.

Od 2013.

Iako osnovan ne tako davne 2013. godine, Malonogometni klub Aurelia Futsal itekako se može pohvaliti bogatim vitrinama te priznanjima koje je do sada stekao pa je stoga vrijedno napomenuti da je klub već u svojoj debitantskoj sezoni sa seniorima postao viceprvak 2. HMNL Istok. No, to je bila samo uvertira osvajanjem te iste lige, ali i doigravanjem za 1. HMNL, u “tek” drugoj sezoni postojanja kluba. Osim seniora, te iste sezone izvrstan rad kluba potvrdila je i naša akademija, koja je ujedno bila u krupnom planu prilikom osnivanja kluba. Juniori su svojim odličnim rezultatom u HMNL Istok postali prvaci te su izborili plasman na državnu završnicu gdje su bili 4. najbolja ekipa Hrvatske. Priliku za novu državnu završnicu dobili smo ponovno nakon samo dvije godine, ovaj puta u kategoriji kadeta kao druga najbolja ekipa HMNL Istok. Osim u ligi, sjajni kadeti briljirali su i na turnirima pa su tako osvojili 4. mjesto u ukupnom poretku Croatia Futsal Masters-a čiji je jedan od zagovornika i naš predsjednik kluba. 

Tu su se okitili zlatom na Krešimirovom Kupu, a osim toga, 1. mjesto su osvojili i na IFC Zagreb, a također su nastupali i na jakom međunarodnom turniru u Zagrebu.Pioniri su te iste godine osvojili 1. mjesto na TopTim Futsal Cup-u, dok su seniori te sezone završili kao viceprvaci. 2017./2018. sezone postali smo osvajači regionalnog kupa Hrvatske, dok su kadeti osvojili Orion Futsal Cup, na kojem su pioniri u svojoj konkurenciji bili 4., ali i Squadra Futsal Cup, na kojem su pioniri i juniori završili 4. Sezona 2018./2019. pokazala se najbolja za kadete pa su tako postali prvaci Hrvatske prema ukupnom poretku CFMU17, s osvojena 3 od 4 turnira te su izborili državnu završnicu kao prvaci lige bez poraza. Juniore je jedno mjesto dijelilio od završnice, dok su pioniri osvajali NoLimit Cup i Masters u Slavonskom Brodu. Upravo svako od ovih sjajnih postignuća rezultat je upornog rada, treniranja i odricanja, što su odlike ovoga kluba.

Godina rada

Djece u omladinskom pogonu

Trenera

Uspjesi

Iako je klub osnovan ne tako davne 2013. godine, od samog početka bilježimo uspjehe vrijedne spomena.

SENIORI

2014.

2. mjesto II. HMNL Istok

2015.

1. mjesto – II. HMNL Istok 

2017.

2. mjesto – II.HMNL Istok

JUNIORI

2014.

3. mjesto II. HMNL Istok

2015.

1. mjesto – II. HMNL Istok

4. mjesto – Juniorsko prvenstvo Hrvatske u malom nogometu

Fair Play pobjednik – Juniorsko prvenstvo Hrvatske u malom nogometu

KADETI

2017.

2. mjesto – II.HMNL Istok

1. mjesto Krešimirov Kup CFMU17

4. mjesto u ukupnom poretku Croatia Futsal Mastersa U17 .

Državna završnica prvenstva Hrvatske

Naši Vjerni Sponzori

Bez naših partnera i sponzora teško bi postizali uspjehe kojima se ponosimo. HVALA VAM!

PRATI NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

3 days ago

MNK Aurelia Futsal

Drugo kolo nam donosi bivšeg prvoligaša, MNK Brod 035 🔥💪 ... See MoreSee Less

Drugo kolo nam donosi bivšeg prvoligaša, MNK Brod 035 🔥💪