Momčad Aurelije juniorski je prvak Hrvatske u futsalu! Vinkovčani su u finalnom susretu bili uspješniji od vršnjaka iz Futsal Dinama boljim izvođenjem kaznenih udaraca, nakon što je susret u osnovnom dijelu (2:2) i poslije produžetaka (4:4) bio izjednačen.

Kobašević junak u šestercima

O pobjedniku su na kraju odlučivali “penali”, a pritom se posebno istaknuo naš vratar, Miron Kobašević, koji je dvjema obranama svoju momčad odveo do titule. U utakmici za treće mjesto Uspinjača Gimka bila je uspješnija od Universitasa (3:2).

U polufinalnim susretima Futsal Dinamo je tijesno svladao Uspinjaču Gimku (3:2). Dok su naši dečki uvjerljivo svladali Universitas iz Splita (7:3). Najboljim vratarem turnira proglašen je Mate Vrdoljak iz Universitasa, a naš Romeo Sušac je osvojio nagradu za najboljeg strijelca i najboljeg igrača turnira što je prvi put da se dogodilo. Reći ćemo, sasvim zasluženo!

Završnicu prvenstva svojim su prisustvom uveličali predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Davor Šuker, član Izvršnog odbora HNS-a i predsjednik Komisije za mali nogomet i nogomet na pijesku, Ile Topuzović, odnosno glavni isntruktor HNS-a, Petar Krpan.

Rezultati, finale: Aurelia futsal – Futsal Dinamo 8:5 6m (4:4, 2:2) (Horvat 13′, Bagarić 34′, R. Sušac 37′ 44′/Ačkar 13′, Bjelić 22′, Ćatić 39′, Galijanić 46′). Za 3. mjesto: Uspinjača Gimka – Universitas 3:2 (Cigler 15’, Pavić 22’, Petriško 31’/Budimir 9’, Dujmović 18’).

#OvoJeAurelia