Učlani se

Učlani se i ti već danas u Malonogometni klub Aurelia Futsal. Brojne pogodnosti i privilegije dostupne su članovima našega kluba. Popusti, nagrade i pogodnosti pri kupnji naših klupskih proizvoda, samo je dio onoga što vam članstvo kluba pruža.

Osim materijalnih bonusa, kao naš član direktno ste dio naših uspjeha i rezultata, te ste uključeni u sve naše novosti i obavijesti, kao i u naše pokrete, organizacije i športske događaje.

Učlanite se, te postanite dio ove velike obitelji!

Podrži klub iz svojih Vinkovaca!

“Colonia Aurelia Cibalae” drevni je naziv za naš grad, grad slave i dike, grad pobjede i uspjeha, za grad Vinkovce.

“MNK Aurelia Futsal” nastao je 2013. godine te od tada grad Vinkovce nastoji prikazati u što boljem svjetlu te osvijetliti obraz toga grada. Igrati i žrtvovati se kroz sport za svoj grad prilika je koju svatko želi iskusiti i osjetiti. Tako i Aurelia futsalom pokušava dati svoj doprinos gradu. Dok neki to rade na terenu, Vas pozivamo da to radite i izvan njega. Dajte i vi svoj doprinos gradu kroz sport upravo podržavajući “žuto-crne” u njihovim pohodima na nove uspjehe kako bi obranili ime grada za koje igraju. Pridružiti se možete svakodnevno i na razne načine, osobito navijački! Stoga, ne čuvajte glasnice nego stanite uz svoje dečke i zajedno s nama navijajte za MNK Aureliu Futsal!

Obrazac učlanjenja

Spol

KAKO SE UČLANITI

  • Lorem ipsum dolor sit amet
  • Lorem ipsum dolor sit amet
  • Lorem ipsum dolor sit amet

ČLANSKE POGODNOSTI

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

CIJENE ČLANARINA

  • 100 kn punoljetne osobe
  • 50 kn maloljetnici

PRATI NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA