Josip Horvat, Luka Buranji, Tin Ujević te trener, Kristian Šoštar, ponosno će predstavljati naš klub na trening kampu mlade reprezentacije!

Između 20.08. i 25.08., u Delnicama će se održati trening kamp futsal reprezentacije Hrvatske za
igrače rođene između 2004. i 2006.g. Sada već godinama kotiramo kao jedna od najvećih i vodećih futsal akademija u Hrvatskoj pa tako ni ovo reprezentativno okupljanje neće proći bez nas.

Izbornik mlade reprezentacije, Duje Maretić, na svoj popis je uvrstio Josipa Horvata – stasitog pivota sa seniorskim utakmicama u nogama te Luku Buranjija – lakonogog lijevaka koji stilom igre i građom neodoljivo podsjeća na proslavljenog slovenskog igrača, Mileta Simeunovića.
Isto tako, uz još dva imena se nalazi naziv kluba Aurelia Futsal. Riječ je novopridošlom vrataru rođenom 2004.g, pjesničkog imena – Tin Ujević! Tin dolazi iz požeškog kluba Autodijelovi Barišić u čijem dresu nas je protekle sezone u dva navrata iznimno namučio.

Posljednji naš predstavnik jest trener, Kristian Šoštar, inače član stožera A reprezentacije Hrvatske, koji će zajedno s izbornikom i ostalim pomoćnicima provoditi treninge mladih talenata.

Akademija – rasadnik igrača!

U svojih devet godina postojanja, naša akademija je dala veliki obol mladoj hrvatskoj reprezentaciji pa tako iz naših redova imamo preko 10 igrača i trenera koji su prošli što kroz nacionalne kampove što kroz službene nastupe, a Duje Dragun, Romeo Sušac i Filip Josipović su zabijali i pogotke u „svetom dresu“. Uz njih, pod grbom saveza su još stajali redom: Marko Blekić, Dominik Mateo Rončević, Marko Pest-Mundvajl, Fran Pedić i Miron Kobašević kao produkti naše akademije. Dres nacionalne vrste i Aurelije još su nosili i Filip Petrušić, Dominik Čičić, Emran Nerovčić te Robert Nospak koji je i dalje u našim redovima. Kada njima pridodamo kondicijskog trenera, Hrvoja Ajmana uz već spomenutog trenera Šoštara, dolazimo do impresivne brojke koja prezentira kvalitetan i mukotrpan rad!

Kroz trening kamp u Delnicama će proći 28 igrača, a velika većina će, vjeruje se, biti baza za sljedeće kvalifikacije za europsko prvenstvo koje Hrvatsku očekuju u ožujku sljedeće godine. Međutim, prije toga, očekuje nas jedno veliko natjecanje – UEFA Futsal Euro U19. Europsko prvenstvo se održava u rujnu ove godine u španjolskom Jaenu, a reprezentaciju kao kapetan predvodi naš Romeo Sušac. Dijelom iste su još i Marko Pest-Mundvajl, Filip Josipović te vratar, Miron Kobašević.

 

#OvoJeAurelia