Nakon što su prošlog ljeta potpisani prvi stipendijski ugovori u klubu, nastavljamo istu praksu i ovog ljeta! Romeo Sušac, Marko Pest-Mundvajl i Fran Pedić su bili prvi koji su svoj potpis stavili na ugovor, a sada im se pridružio i Filip Josipović!

Najmlađi potpisnik ugovora

U prostorijama našeg sponzora, Restoran Vatikan, Filip Josipović je potpisao dvogodišnji ugovor s klubom. Filip je lijevonogi topnik koji je ove godine kao kadet bio bitna figura u juniorima koji su se u konačnici okitili naslovom prvaka Hrvatske. U juniorima je ove sezone čak 16 puta tresao suparničku mrežu, a svakako valja spomenuti hattrick protiv Futsal Pule na državnoj završnici. Osim za juniore, upisao je i devet nastupa za prvu ekipu kao i seniorski prvijenac.

Filip je izrazio sreću pri potpisu ugovora, a klub će mu biti velika podrška u daljnjem radu.

Sretan sam i ponosan zbog potpisa ugovora. Također sretan sam što ću imati priliku nastaviti ostvarivati dobre rezultate te će mi ovo biti motivacija za daljnji rad i napredovanje. Zahvaljujem se klubu, trenerima i dečkima sto su prepoznali moj trud i zalaganje te nagradili moju upornost. Vjerujem u nove zajedničke uspjehe u budućnosti!

Zadovoljstvo nije krio ni trener, Kristian Šoštar.

Jako sam zadovoljan zbog potpisivanja ovog ugovora te moram pohvaliti klub na ulaganjima i smjeru u kojem ide. Drago mi je zbog Fiće da je dobio ovu priliku, siguran sam da će njegove sposobnosti samo rasti. Potpisivanje ovog ugovora, kao i prijašnjih, pokazuju kako ulažemo u našu djecu. Isto tako vjerujem da nećemo stati na ovome. Znam da uprava već sada poduzima korake za potpisivanje ugovora s još nekoliko trenutnih seniorskih igrača što me iznimno veseli.

#OvoJeAurelia