Nakon što su seniori i juniori već odradili tjedan priprema, ovog ponedjeljka su im se priključili i kadeti.

U ponedjeljak, 17.08., održana je prozivka kadeta u prostorijama kluba u Glagoljaškoj ulici. Novi kadetski trener, Ivan Lončar, na raspolaganju je imao većinu igrača s popisa, dok je ostatak opravdano izostao. Tako smo na terenu Gimnazije vidjeli i nekoliko novih lica koja su već u prvom pripremnom tjednu pokazala kako će biti ozbiljna pojačanja za sezonu koja je pred nama.

Braća Lončar zadužena za pripremu

Kao što smo rekli, povratnik na kadetsku klupu je Ivan Lončar koji već ima pregršt iskustva u vođenju upravo te kategorije i to vrlo uspješno. Kadeti su u vrijeme vođenja Ivana Lončara, osvojili naslov prvaka I.HMNL istok te se plasirali na državnu završnicu, a također su osvojili i ukupni Croatia Futsal Masters te sezone. Sada se, nakon vođenja seniora, vraća na tu poziciji gdje mijenja Kristiana Šoštara koji je zadužen za seniorski i juniorski sastav.

Novost je također što se stručnom stožeru kadeta priključio i Ivanov brat, trener Davor Lončar! Davor je tako zadužen za kondicijsku pripremu kadeta u ovoj sezoni. S tom prinovom, naš stručni kadar je dobio dodatno na širini, ali i stručnosti! Iznimno smo ponosni kako smo, uz naše trenere s UEFA B i Futsal C licencama, uspjeli osigurati i stručnjake u području kondicijske pripreme za sve tri natjecateljske kategorije. Seniori su tako pod palicom mag.cin.Matej Buhač, juniore sprema dr.sc.Hrvoje Ajman, a kadete mag.cin.Davor Lončar.

Upisi u Aurelia Futsal Akademiju su i dalje u tijeku, a više informacija možete dobiti na broj 098/349-749 ili na [email protected] 

#OvoJeAurelia