Nakon dugo vremena, naši najmlađi polaznici akademije će imati priliku za natjecanjem! U Osijeku se održava Arena Kids turnir, a mi ćemo ondje nastupiti sa čak 5 ekipa u 4 kategorije.

Dugo iščekivani nastup

S obzirom na problematiku da do Zagreba nema ustrojene futsal akademije sa svim mlađim kategorijama, naša djeca treniraju bez puno pravog natjecanja. Ipak, tom problemu smo doskočili s organizacijom zimske futsal lige, međutim, ovogodišnje izdanje je prekinula COVID19 situacija. Srećom, u Osijeku se ovog vikenda organizira Arena Kids turnir gdje će nastupiti i 4 naše kategorije – U8, U10, U12 i U14. Treneri Josip Džakula, Krešimir Sučić te naš srebrni reprezentativac, Duje Dragun, imati će pune ruke posla u kojem će, bez sumnje, uživati!

U klupski mikrofon je kratku najavu dao trener, Krešimir Sučić.

Nakon dugo vremena, naši dečki će igrati natjecateljske utakmice na turniru u Osijeku. Kakva atmosfera vlada na treningu i koja su očekivanja od turnira?

Atmosfera u klubu i na treninzima je odlična. Djeca s nestrpljenjem očekuju subotu i turnir u Osijeku. Imaju jako puno pitanja o svim detaljima oko turnira, a to sve govori koliko jedva čekaju početak natjecanja. Igračima su očekivanja na turniru naravno velika, ali mi smo na treninzima pričali da smo sretni što idemo na turnir nakon toliko vremena tako da nam rezultat nije presudan.

Kako ste zadovoljni dosadašnjim pristupom i radom igrača na treninzima?

Djeca se na svakom treningu jako trude, a najviše daju svoj maksimum kada krene igra. Kod svakog djeteta se vidi napredak, a to me posebno veseli. Vjerujem da će nakon ovog natjecanja dobiti i dodatni motiv za radom.

Imate li poruku za svu djecu koja još nisu upisala Aurelia Futsal Akademiju, a možda su u dilemi?

Poruka djeci koja su u dilemi priključiti se našoj akademiji: Draga djeco, slobodno dođite u našu akademiju. Pored treninga, igre i turnira, dođite se družiti i upoznati nove prijatelje. Nadam se da se vidimo i da ćemo zajedno biti dio uspješne i pozitivne priče!

#OvoJeAurelia