Tri poziva i jedan pretpoziv, su stigli na klupsku adresu, a pošiljatelj je Hrvatski nogometni savez. Priliku u izabranu vrstu U19 futsal reprezentacije su dobili Romeo Sušac, Marko Pest-Mundvajl i Filip Josipović. Istom se nada i Miron Kobašević koji je primio pretpoziv.

Čast, privilegija i sreća

Romeo Sušac iza sebe ima izvrsnu sezonu. Najbolji je klupski strijelac u juniorima, ali i seniorima. Osvojio je regionalni kup, a kao šlag na tortu je svakako naslov državnih prvaka Hrvatske u juniorima. Na istom natjecanju je proglašen najboljim igračem i strijelcem. Povodom poziva u reprezentaciju, Romeo je za klupske stranice otkrio svoje dojmove.

Kakav je osjećaj biti pozvan u reprezentaciju?

Neopisivo sam sretan zbog poziva u reprezentaciju i zbog toga što ću imati priliku predstavljati svoju zemlju. Reprezentacija je nešto što budi poseban osjećaj kod svakog sportaša. Sigurno da je velika čast, privilegija i sreća dobiti mjesto u redovima hrvatske reprezentacije, to je san svakog igrača. Osobno je ovo za mene dodatna potvrda mog rada i motivacija za daljnji napredak.

Koliko poznaješ ostatak ekipe?

Ostatak ekipe mi je dobro poznat s prošlih okupljanja reprezentacije i drugih natjecanja, svi se jako dobro poznajemo. Priliku su dobili i neki novi dečki zbog kojih sam jako sretan i veselim se zajedničkim igrama i pobjedama, naravno.

Kako komentiraš pozive ostalom našem trojcu?

Jako sam ponosan na svu trojicu i sretan zbog njihovih poziva jer znam koliko je rada i truda uloženo tijekom čitave sezone. Sva trojica su pravi primjer ostalima kako se napornim radom i upornošću sve može ostvariti. Uvjeren sam kako će u potpunosti opravdati izbornikov poziv i u najboljem svjetlu predstaviti svoj klub.

Koja su očekivanja od Futsal Weeka?

Futsal Week je prvo naše službeno natjecanje. Kada predstavljate svoju zemlju na nekom natjecanju očekivanja su uvijek velika, te zbog toga očekujem borbu za medalju.

Hvala Romeu na razgovoru, a našoj reprezentaciji želimo što bolji premijerni nastup na Futsal Weeku u Poreču!

#OvoJeAurelia