Iznimno bogat vikend je iza nas. Svoje vještine su prezentirali početnici, mlađi i stariji pioniri, kadeti, juniori te seniori.

Sjajni mlađi pioniri

U subotu su u Županji igrali mlađi pioniri i juniori. Dok su pioniri upisali uvjerljivu pobjedu rezultatom 8:3, juniori su neočekivano kiksali. Sveti Patrik je upisao 3 boda rezultatom 5:2 što je, s obzirom na fazu natjecanja, dobro došao poraz i pokazatelj da, unatoč kvaliteti i igri, ne možemo upisati bodove unaprijed.

Nedjelja je pak započela gostovanjem kadeta u Požegi. Unatoč vodstvu na poluvremenu od 2:1, kratki “blackout” je omogućio domaćinu preokret na 4:2 koji je bilo teško uhvatiti i s igrom golmana igrača pa smo tako poraženi s 5:2.

Seniori pobjedom zatvorili advent

Zatim nas je očekivao Advent u ciglici. Stariji pioniri su ugostili Osijek Kelme u sklopu Masters Liga kupa. Slično kao i kadeti, pioniri su stajali dobro na terenu i vodili 2:1 no na kraju su ipak morali čestitati protivniku na pobjedi. Ipak, veseli angažman i napredak igrača trenera Šibenika.

Najmlađa i najslađa kategorija, ona početnika, po prvi put je istrčala pred veliki auditorij i pokazala borbeno i hrabro srce. Rezultatski su bolji bili prijatelji iz Vukovara, no, glavni cilj je omogućiti našoj djeci utakmicu, a osmjesi na njihovim licima su najveća pobjeda ovog vikenda!

Seniori su za kraj ostavili najuvjerljiviji rezultat vikenda, a to je pobjeda na Autodijelovima Tokić od 10:1.

#OvoJeAurelia