Zimska futsal liga je došla do kraja svog trećeg izdanja, a završena je na spektakularna način! U dva dana play offa, mnogobrojni gledatelji su mogli gledati izvrsne poteze, infarktne završnice te u konačnici uživati u nevjerojatnom vizualnom dogođaju.

Cilj ispunjen!

Zimska futsal liga je natjecanje koje nam u nedostatku futsal akademija i klubova pruža natjecanja za limače i početnike, a izvrsno služi i nogometnim ekipama za natjecanje u zimskom periodu. Tako i naše futsal selekcije i nogometne selekcije imaju brojne benefite. Nadmetanje u toplom, ugodnom i razvojnom okruženju čini sve aktere bogatijim za sjajno iskustvo.

Glavni cilj lige je bio ponuditi što više utakmica mladim igračima, a cilj je ispunjen! Tako smo u obje kategorije gledali prvo regularni jednokružni dio te potom play off u kojeg su se plasirale sve momčadi. U kategoriji godišta 2012./2013., u finalnoj utakmici ekipa Graničar Županja je pobijedila Cibaliju rezultatom 5:1. Cibalia je pak slavila u mlađoj kategoriji, 2014./2015., i to protiv Radničkog iz Županje.

Medalje i pehare danas su podijelili najboljima Ministar obrane Republike Hrvatske, Mario Banožić, gradonačelnik Vinkovaca, Ivan Bosančić i predsjednik Zajednice športskih udruga Grada Vinkovaca, Mario Jurić.

Najbolji vratar u mlađoj kategoriji je Alen Matijević(Radnički Županja), strijelac Šimun Bartolović (Cibalia Bijeli), a igrač Antun Belajević(Cibalia Plavi).

Najbolji vratar kod starijih Noa Antolović (Vukovar 1991), strijelac Jakov Šarić (Cibalia Bijeli), a statuu za najboljeg igrača dobio je Šimun Galović (Graničar).

 

#OvoJeAurelia