FOTO: Leo Suhorski

Sportski Centar Aurelia je novi korak u cjelokupnoj priči malonogometnog kluba Aurelia. Jedan iskorak koji se dugo priželjkivao, a to je imati vlastite terene za provođenje treninga mlađih kategorija.

Nova umjetna trava

SC Aurelia se nalazi u Teninoj ulici 17, na lokaciji dobro poznatoj građanima s obzirom da su ovdje već postojali sportski objekti. Postavljena je najnovija umjetna trava uz pripadajuće zaštitne mreže te golove potrebne za igru. Oba terena su opremljena i rasvjetnim tijelima pa će tako svi imati mogućnost prezentirati svoje vještine pod svijetlima reflektora.

Čiste i moderne svlačionice, uz skoro otvorenje caffe bara te klupskih prostorija, čine unutrašnjost objekta. Građani će tako imati mogućnost najma terena za hakl, ali i uživati u nogometnim i sportskim utakmicama na velikim televizorima caffe bara. Posljedično, nakon terena koji su u funkciji, sljedeći korak je upravo caffe bar i unutrašnjost za koju očekujemo da će ubrzo biti u punom pogonu.

Trening baza za akademiju

Aurelia Futsal Akademija sada već broji preko 250 djevojčica i dječaka u 9 dobnih kategorija. Samim time, zahtijeva i adekvatan prostor za provođenje treninga. Tereni umjetne trave nisu rješenje za seniorski pogon, ali su itekako kvalitetno rješenje u ljetnim mjesecima za mlađe dobne kategorije. Polaznici naše akademije će na SC Aurelia dobiti svoju trening bazu gdje će provoditi većinu treninga, odigravati turnire i utakmice te stvarati uspomene za cijeli život!

Zaprati facebook stranicu i instagram profil Sportskog Centra Aurelia te budi u korak sa svim novostima koji te ondje očekuju!