Danas, u popodnevnim satima, naši juniori će se zaputiti ka glavnom gradu na državno prvenstvo Hrvatske. Prvenstvo se igra od 06.04. do 08.04., u dvorani Sutinska Vrela u Zagrebu.

Kapetan kao podrška s tribine

Nažalost, loše prognoze su se obistinile te će naš kapetan, Fran Pedić, propustiti državnu završnicu radi ozljede. Naime, na polufinalnoj utakmici je doživio ozljedu prednjih križnih ligamenata, a magnetska rezonanca je pokazala da se radi o puknuću ligamenata radi kojeg će duže izbivati s terena. Ipak, kapetan će zato biti velika podrška svojim suigračima s tribine, a sigurni smo kako će ekipa u ovoj ozljedi pronaći motiv više.

Osim kapetana, na put ide još 16 igrača koji će konkurirati za mjesto u zapisniku. Stručni stožer, kao i kroz cijelu sezonu, čine pomoćni trener – Ilija Šibenik, fizioterapeut – Franjo Šokčević, predstavnik kluba – Ivan Lončar, na čelu s glavnim trenerom – Kristian Šoštar.

Izuzev ozljede kapetana, stožer će imati slatke brige u slaganju postave jer su svi igrači zdravi i spremni. Također, olakotna okolnost je što će se dečki u Zagreb smjestiti dan prije te će imati dovoljno vremena za odmor. Klub je tako osigurao vrhunske uvjete cijeloj delegaciji u hotelu Gec, koji je u blizini dvorane Sutinska vrela.

Aurelia TV s novitetima

Aurelia TV je sada već uobičajna kada su u pitanju prijenosi utakmica pa će nas tako pratiti i na završnici. Međutim, na završnici je TV ekipa pripremila nekolicinu noviteta kojima će još poboljšati ugođaj praćenja naših juniora. Nećemo otkriti sve, ali možemo reći kako ćete prijenos gledati uz podršku komentatora koji će vas još bolje uputiti u događanja na terenu.

Popis igrača:
Vratari: Miron Kobašević, Karlo Radonić, Fran Pedić
Igrači: Romeo Sušac, Marko Pest-Mundvajl, Marko Pajić, Julijano Bagarić, Sandro Sušac, Ivan Ferbežar, Karlo Sirovica, Josip Horvat, Lovro Križanović, Ivan Dragun, Filip Josipović, Marin Cvitković, Luka Buranji, Rafael Turić

#OvoJeAurelia