Kroz svo svoje postojanje, nastojali smo educirati polaznike naše akademije i izvan samog sporta, a u istom smjeru nastavljamo i dalje. Tako smo savršenog partnera pronašli u Tinker Labsu koji je postao generalni sponzor Aurelia Futsal akademije.

STEAM učenje

Tinker Labs nudi jedinstven STEAM pristup koji uključuje znanost, tehnologiju, inženjerstvo, umjetnost i matematiku, eksperimente i praktično učenje koje je neophodno za budući uspjeh svakog djeteta. Tinker Labs stvara pozitivno akademsko okruženje u kojem se podržavaju kreativnost, samopouzdanje i upornost djece.

Dječja prirodna znatiželja još uvijek ne pronalazi odgovarajuće programe u školstvu, stoga individualnim pristupom u malim grupama Tinker omogućuje svakome djetetu da otkrije svoj potencijal te se zainteresira za zanimanja budućnosti.

4 dobne skupine

Tinker Labs pruža usluge u četiri dobne skupine:

  • Tinker TOTS – za djecu predškolskog uzrasta (4-6g)
  • Tinker TOWN – za djecu školskog uzrasta (7-10g)
  • Tinker WORLD – za djecu školskog uzrasta (10-12g)
  • Tinker VERSE – za djecu starijeg školskog uzrasta (12-16g)

Tinker filozofija je “od igre, do strasti, do svrhe” što se svakako isprepliće s filozofijom naše akademije u kojoj sve to pružamo i našoj djeci!

Helen Doron

Naš partner će svakako ponuditi i nešto našim starijim polaznicima akademije te onima koje zanima strani jezik. Tako će im Helen Doron pružiti zabavne, zanimljive i opuštene lekcije ispunjene glazbom, igrom i raznim pažljivo isplaniranim aktivnostima gdje djeca jednostavno i prirodno uče engleski, na isti način kako uče materinski jezik.

 

Pogodnosti za članove Aurelia Futsal akademije:

  • 10% popusta na članarinu u Tinker Labs Vinkovci
  • 10% popusta na članarinu u Helen Doron Vinkovci

Pogodnosti za članove Tinker Labsa i Helen Doron-a:

  • 20% popusta na članarinu u Aurelia Futsal akademiji

 

#OvoJeAurelia