Sportsko-edukativni kamp za djevojčice i dječake i ovog ljeta dolazi u naš grad. Kao i prijašnjih godina, kamp je podijeljen u tri termina od po pet radnih dana. Ljetni kamp je otvoren i za djevojčice i za dječake, a osim navedenih sportskih vještina, valja istaknuti kako razvija i socijalne vještine djece.

Do sada kroz kamp prošlo gotovo 200 djece

Gotovo dvije stotine djevojčica i dječaka je ukupno prošlo kroz naš ljetni kamp, a jednako velik odaziv očekujemo i ove godine. Radi se o periodu kada djeca nemaju školske, a često ni sportske obaveze pa tako puno vremena provode pred malim ekranima. Stoga smo doskočili tom problemu i na tri tjedna i provodimo kroz razne sportove, ali edukativne radionice poput sigurnosti u prometu, ekoloških radionica i slično. 

Za veliki broj aktivnosti je potrebna energija. Tako kvalitetnim doručkom i ručkom punimo baterije za nove izazove. Aurelia Futsal je nositelj ovog projekta, ali kao i do sada, uz brojnu podršku partnera, grada i županije.

Prijave otvorene – broj mjesta ograničen

Prijave za ljetni kamp su već otvorene, a prva polaznici upisani. Broj polaznika je ograničen radi kvalitete usluge. Vrlo je važno napomenuti kako će s djecom raditi stručne i educirane osobe koje će biti s njima na svim planiranim aktivnostima.

Ljetni kamp je podijeljen u tri termina i to:

  • 01.07. – 05.07.
  • 08.07. – 12.07.
  • 15.07. – 19.07.

Prijaviti se možete na broj 098/903-5720 (Josip) kao i saznati sve što vas zanima. Cijena petodnevnog kampa je 110,00 EUR, a za brata ili sestru, odnosno drugo dijete, odobrava se popust od 20€.