Detalji

Datum Liga Sezona Kolo
10/11/2018 2.HMNL-Istok 2018/2019 5

Aurelia Futsal

 

MNK Autodijelovi Barišić

Igralište

SD Ekonomske Škole, Vinkovci
Ul. Antuna Akšamovića 31, 32100, Vinkovci, Croatia

Sažetak

Jučer smo u dvorani Ekonomske škole ugostili ekipu MNK Autodijelovi Tokić Požega. Svjesni kako nas čeka težak susret, dečki su od prve minute ušli čvrsto. Nakon nekoliko prilika s jedne i druge strane, Stjepan Dekanić nas nakon prekida dovodi u vodstvo od 1:0. Ubrzo nakon toga, ponovno prekid, ali ovog puta je realizator Petar Pedić i rezultat je 2:0. Nije prošlo puno do trećeg pogotka na susretu, a on je djelo Filip Cerovski!

Nisu gosti bili bez prilika, no nedostatak koncentracije u završnici je omogućio nama da odemo s tri gola prednosti na odmor. U dvadesetoj sekundi drugoga dijela, Ivan Bukna je potegao, a gostujući vratar je ponovno bio primoran vaditi loptu iz mreže. Nekoliko minuta zatišja, a zatim je Bukna ponovno oprobao svoj udarac i ponovno je bio uspješan! Za njim se i Željko Plavšić upisao u listu strijelaca nakon lijepe akcije. Ipak, nismo uspjeli izdržati bez primljenog pogotka te je tako Požega stigla do počasnog zgoditka za konačnih 6:1.


Posljednje dvije utakmice, upisane su dvije pobjede i gol razlika 10:2, što je naznaka da se vraćamo na pravi put! Iduće kolo nam donosi GMNK Urije, a susret se ponovno igra u našoj dvorani.
Čestitke gostima iz Požege na prezentiranoj igri, a gledateljima hvala na podršci!

Video

II. HMNL - Istok 5. kolo. Aurelia Futsal vs MNK AD Tokić Požega

II. HMNL - Istok 5. kolo. MNK Aurelia Futsal vs MNK Autodijelovi Tokić Požega

Objavljuje MNK Aurelia Futsal u Subota, 10. studenoga 2018.