U ponedjeljak smo gostovali u Okučanima kod HMNK Nova Gradiška u sklopu 7.kola. Bio je to derbi kola između trećeplasirane i četvrtoplasirane ekipe.

Prokockano vodstvo od dva gola

Teško se sjetiti kada smo bolje otvorili susret. Treća minuta, a semafor pokazuje 0:2. Marko Blekić je topovski pucao iz slobodnog udarca, a minutu poslije je i Domagoj Ćuk savladao domaćeg vratara. Nakon toga, neshvatljiv pad u našim redovima te nekoliko pogrešaka u obrani s kojima vraćamo domaćina u egal. Pred kraj prvog dijela, sjajna prilika za naše dečke nije realizirana, a upravo iz tog napada Nova Gradiška radi kontru te postiže za vodstvo od 3:2

Duje za bod

Drugo poluvrijeme je ponudilo puno tvrđu utakmicu s vrlo malo prilika, posebno onih izglednih. Domaćin je bolje stajao na terenu sve do našeg uvođenja golmana igrača. S takvom igrom stvaramo puno prilika, a jednu od njih je realizirao Duje Dragun. Nažalost, nije bilo vremena za potpuni preokret te se moramo zadovoljiti tek bodom.

U subotu Slatina

Osvojenim bodom, ostali smo na trećem mjestu prvenstvene ljestvice s tri boda zaostatka za prvoplasiranim Osijekom. Sada nas očekuje domaći susret sa Slatinom koja pobjedom nad Brodom 035 pokazala kako neće biti nimalo lagan protivnik.