FOTO: Drago Sopta/HNS

Hrvatska futsal reprezentacija pred sobom ima posljednju stepenicu za odlazak na dugo iščekivano Svjetsko prvenstvo. Ta stepenica se zove Poljska, a na odlazak se čeka 24 godine. Play off se igra na dva susreta, a prvi je danas u poljskom Koszalinu.

Rasprodana dvorana

Nimalo lak zadatak očekuje naše reprezentativce, a kako će i biti kada je ulog svjetska smotra. Dodatan vjetar u leđa domaćoj ekipi će dati i rasprodana dvorana koja prima 3.000 gledatelja. Ipak sigurni smo kako će se naši dečki u Zagreb vratiti s pozitivnim rezultatom te da će hrvatski navijači do kraja ispuniti zagrebačku Cibonu i na isti način odgovoriti Poljacima.

Izbornik reprezentacije, g.Marinko Mavrović, za službene stranice Hrvatskog nogometnog saveza je izjavio kako su igrači motivirani i spremni, a njegovu izjavu prenosimo.

“Ulog je vrlo velik, u igri je odlazak na Svjetsko prvenstvo na kojem nismo bili 24 godine. Igrači su motivirani, spremni i jedva čekaju da utakmica počne. Analizirali smo protivnika do najsitnijih detalja, znamo sve o svakom njihovom igraču. Nastojat ćemo vratiti se u Zagreb na uzvratnu utakmicu s pozitivnim rezultatom”

Jedva čeka i naš predstavnik u reprezentaciji, Kristian Šoštar, koji je analitičar u stožeru futsal reprezentacije.

Atmosfera je uistinu sjajna, osjeća se jako dobra energija među igračima te svi skupa jedva čekamo prvi sučev zvižduk. Svi smo spremni dati svoj maksimalan angažman u svakom dijelu kako bi se ostvario plasman na svjetsko prvenstvo. Vjerujem da ćemo u ove dvije utakmice biti pravi, a pozivam sve navijače da nam u drugom susretu budu vjetar u leđa i ispune dvoranu do posljednjeg mjesta.

Ulaznice za Cibonu u prodaji

Uzvrat je 16. travnja u Košarkaškom centru Dražen Petrović (Cibona), ulaznice za zagrebačku utakmicu se mogu kupiti na sljedećoj poveznici.
Ulaznice u pretprodaji koštaju 8, a na dan utakmice 10 eura.