Prvi pripremni turnir je pred nama! Sutra će se naša ekipa zaputiti prema Tuzli na međunarodni turnir u organizaciji FC Salines Tuzla City. Uz bosanskohercegovačkog prvaka, na turniru će se još naći sastav Tuzle te višestruki prvak Srbije i redovni sudionik Lige prvaka, KMF Ekonomac iz Kragujevca.

Pred odlazak na turnir, Duje Dragun je progovorio za klupski portal.

Pripreme teku odlično! Ušli smo u četvrti tjedan i svi se odlično osjećamo. Treninzi pod palicom trenera Buhača su bili intenzivni i mogu reći da nas je odlično pripremio u ovih nekoliko tjedana. U Tuzlu ne idemo na izlet, nismo imali treninge u dvorani, ali idemo tamo kako bi ostvarili što bolji rezultat i napravili što bolju pripremu za predstojeću sezonu.

“Čast nam je biti gost Salinesa”

Svi znamo kakav je Salines klub i s kakvim igračima. Klub koji od ove sezone igra Ligu prvaka te nam je velika čast biti njihov gost. No, uz sav respekt koji imamo prema njima, pokušati ćemo izvući što bolji i pozitivniji rezultat za nas. Ta utakmica će nam biti odlična uvertira za ostale prijateljske utakmice koje nas očekuju ovog mjeseca.

Nova sezona je jako blizu, ostalo je manje od 3 tjedna do početka natjecanja, a plenum klubova je u ponedjeljak.

Do početka nove sezone ostalo je još malo. Odlično treniramo, na visokoj razini, odigrati ćemo dosta prijateljskih utakmica te tako što spremniji dočekati početak sezone. Naravno, ciljevi su uvijek najviši i ja osobno, očekujem borbu za prvo mjesto i osvajanje lige

Hvala Duji na razgovoru, a njemu kao i ostatku ekipe želimo sreću na turniru u Tuzli!

#OvoJeAurelia