U srijedu nas očekuje nastavak prvenstva, a drugi dio otvaramo u Slavonskom Brodu kod trenutno vodeće ekipe, MNK Brod 035. Prvi međusobni sraz je završio s 1:1, a u strijelce se upisao Petar Pedić. Međutim, naši dečki nisu uspjeli prednost povećati niti zadržati pa su gosti iz Broda pogotkom u 37.minuti uzeli bod iz derbija.

U srijedu se nadamo povoljnijem rezultatu za nas, a dobar vijest za tu utakmicu je povratak Duje Draguna. S Dujom smo i popričali ususret nastavka prvenstva.

Polusezona je okončana na drugom mjestu, kakvi su dojmovi?

Nažalost, većinu sam prve polusezone propustio zbog ozljede. Točnije, odigrao sam dvije i “pol” utakmice. No, unatoč tome, pratio sam svaku utakmicu s klupe i iznimno sam ponosan na svoju ekipu. Malo smo lošije startali na početku sezone, ali drugo mjesto prije pauze i bod zaostatka za vodećim Brodom 035 je nešto čime možemo biti zadovoljni.

Kakva je sada situacija s ozljedom?

Sto se ozljede i oporavka tiče, situacija je dosta dobra. Dosta toga sam propustio, ali već dva tjedna treniram punom parom zajedno s ekipom te se dobro osjećam i mislim da sam spreman vratiti se na raspolaganje treneru Šoštaru.

Što očekuješ od utakmice u srijedu?

U svaku utakmicu ulazimo s jednim ciljem, a to je pobjeda. To vrijedi i za derbi između dva lidera lige. Znamo da je Brod 035 iznimno kvalitetna i opasna ekipa, puna talentiranih i iskusnih igrača. Treniramo naporno i znam da ćemo spremni dočekati derbi i dati sve od sebe da pokušamo doći na vrh tablice.

Koja su očekivanja od ove sezone?

Natječemo se kako bi bili prvi. Daleko smo najmlađa ekipa lige, ali svakako želimo pobijediti svaku utakmicu, jer znam koliko napora i truda ulažemo od prvog do zadnjeg pojedinca u klubu. Dobili smo i novog igrača, Roberta Nospaka, koji će, vjerujem, svojim znanjem i iskustvom dodatno doprinijeti našoj ekipi i borbi za titulu prvaka Istoka.

Duji hvala na odgovorima, a našim igračima želimo svu sreću u derbiju koji je na rasporedu u srijedu, 20:45, u Slavonskom Brodu.

#OvoJeAurelia