Kako uvijek težimo boljem te želimo unaprijediti uvjete rada za naše polaznike, tako smo ovog puta uspjeli dovesti vrlo cijenjene stručnjake iz Mentalnog treninga koji će održati edukaciju u našem klubu!
Edukacija se sastoji od dva dijela, za trenere i za roditelje. Svi treneri naše akademije, u dva dana radionica, će učiti o motivaciji, razvijanju fokusa, upravljanju emocija i raznim drugim stvarima za koje smatramo da su potrebne u radu s djecom.

Isto tako, roditelji naših polaznika će također imati vrlo važno predavanje o djeci u sportu te njihovim emocijama gdje će moći pitati sve što ih zanima o psihologiji djece u sportu.

Osim naših trenera, na trenerskoj edukaciji mogu sudjelovati i treneri drugih klubova i sportova, koje ovim putem pozivamo da se prijave putem e-maila: [email protected] te mobitelom na broj 098/349-749 gdje će dobiti sve informacije poput sadržaja edukacije, cijeni, načinu plaćanja i slično.

Voditelji edukacije su Igor Čerenšek mag. psych te Ana Čerenšek prof.psih. Više o njima, kao i o samoj edukaciji, možete potražiti na web stranici Mentalni trening.