U ovom vrlo teškom periodu za sve nas, jako je bitno slušati savjete Stožera za civilnu zaštitu, a jedna od glavnih uputa je da ostanemo doma! Mi ćemo svakako poslušati tu uputu, kao i naši igrači, koji osim vježbanjem, vrijeme krate gledanjem filmova i tv serija. Stoga smo uveli rubriku Filmski prijedlog u kojoj će vam naši igrači otkriti koji su im omiljeni filmovi i serije koje morate obavezno pogledati! Prvi na redu je naš srebrni reprezentativac iz Latvije, Duje Dragun.

1. Marvel’s Avengers

Prvi prijedlog je Marvelov filmski serijal, Avengersi. Duje se nikako nije mogao odlučiti koji nastavak mu je najbolji, stoga je preporučio sve dijelove.
Sviđa ti se Iron Man? A i Thor ti je zanimljiv? Onda svakako moraš pogledati film u kojem se svi Marvelovi superjunaci udruže u borbi protiv neprijatelja. Visoke ocjene na IMDB-u, garantiraju vrhunsku zabavu, a Duje garantira – kada pogledate prvi dio, morat ćete pogledat i ostale!

2. Star Wars

Duje je očito ljubitelj dugačkih filmova s nastavcima pa je tako njegov drugi prijedlog filmski klasik Star Wars. Postoji preko deset nastavaka ovog legendardnog serijala, a prijedlog je dakako, pogledati sve.
Hoće li biti lagano pogledati sve? Neće. Hoće li karantena i corona završiti prije nego što ih stignete pogledati? Vrlo vjerojatno.
Možemo vam samo reći, May the force be with you!

 

3. Young Sheldon

Vrlo vjerojatno ste svi čuli za seriju Teorija velikog praska i popularnog Sheldona. Ovdje se radi o seriji nastaloj 2017.g koja govori o mladom genijalcu Sheldonu, koji je, pogađate, isti onaj iz Teorije velikog praska. Sjajan je ovo sitcom, trenutno snimljen u tri sezone od kojih prve dvije imaju 22 epizode dok je u trećoj zasad izašlo 18 epizoda. Ukoliko ste ljubitelj humorističnih serija, nikako ne smijete propustiti ovu seriju.

 

Idući tjedan vas očekuju novi prijedlozi naših igrača, a do tada nam javite kako vam se sviđaju Dujini filmski prijedlozi.

#OvoJeAurelia