Nakon što je Duje Dragun otvorio rubriku filmski prijedlog u kojoj vam naši igrači predlažu filmove i serija kojima možete kratiti vrijeme u karanteni. Svoje zanimljive prijedloge ovog puta, s vama će podijeliti, Stjepan Dekanić. Da vidimo što nam je to Stipa pripremio.

 

1. Boyz n the Hood

Prvi prijedlog je jedan vrlo zanimljiv film iz 1991.g koji prati živote trojice mladih Afroamerikanaca iz L.A. ghetta. Film je to koji govori o rasnom položaju u Americi, kao i o pitanju nasilja i budućnosti mladih života. Svakako vrlo poučan i zanimljiv prijedlog, a ocjena na IMDB-u 7,7, govori kako se radi o filmu koji vrijedi pogledati.

 

2. My Spy

Drugi film je potpuna suprotnost od prvoga, a radi se o ovogodišnjoj hit komediji, My Spy odnosno “Otkrila sam špijuna.” Film prati strogog CIA operativca JJ-a koji je degradiran i poslan u tajnu misiju da zaštiti obitelj devetogodišnje djevojčice Sophie, koja mu nikako taj posao ne olakšava. Kada Sophie otkrije skrivene kamere u svom stanu, upotrijebit će svoje vještine da locira tko ih nadzire. U zamjenu da ne otkrije tko je JJ, Sophie ga zamoli da provodi vrijeme s njom i nauči je da bude špijunka. Unatoč oklijevanju, JJ shvati da se ne može oduprijeti njezinu šarmu.

 

3. Tag

Još jedna urnebesna komedija je Stipin odabir, a najbolje od svega je što je film napravljen prema istinitom događaju! Snimljen je 2018.g, a govori o zanimljivoj igri petorice prijatelja. Jednom godišnje, petero prijatelja koji se vole natjecati, provode jedan cijeli mjesec igrajući lovice – igru koja igraju od prvog razreda škole – i pri tom riskaraju posao i vlastite odnose. Ove godine igra se podudara s datumom vjenčanja jedinog neporaženog igrača, što bi ga napokon trebalo učiniti lakom metom. Ali on zna da oni dolaze…i spreman je.