Stjepan Dekanić i Petar Pedić su nas upoznali sa svojim prvim futsal koracima, a sada je red na dugogodišnjeg topdžiju – Marka Blekića. Bleka je član klub od samog početka klupskog djelovanja te je bio i dijelom zlatne juniorske generacije.

Prve futsal tenisice

Moje prve futsal tenisice su bile crvene Adidas Top Sala u kojima sam igrao nogomet u osnovnoj školi na školskom igralištu. Danas mi je to također jedan od dražih modela.

Prva futsal utakmica koju si pogledao uživo

Prvu futsal utakmicu sam pogledao prije nekih 10-ak godina kada je U-21 reprezentacija u sklopu priprema igrala prijateljsku utakmicu u Vinkovcima.

Prva uspomena iz futsala

Jedna od prvih uspomena mi je svakako gostovanje u na prijateljskom susretu u Srijemskoj Mitrovici gdje su nas domaćini ugostili u hrvatskom domu. Na gostovanje je, uz mene, po prvi put išlo još nekoliko juniora te je to bilo lijepo iskustvo za nas gdje smo dobili prve seniorske minute.

Prvi futsal uzor ili idol

Moj prvi i jedini futsal uzor bio je Brazilac, Falcao. Zbog njega sam na neki način i zavolio futsal te ga na kraju počeo i trenirati.

Prvi igrač kojeg bi doveo u klub da si trener

Da sam trener i da sam u mogućnosti dovesti bilo kojeg igrača na svijetu to bi svakako bio igrač Barcelone, Ferrao. Za mene je on trenutno najbolji igrač na svijetu.

Hvala Bleki na ugodnom razgovoru, a već za dva dana te očekuje novi Futsal First!

#OvoJeAurelia
#FutsalFirst