Futsal First nastavljamo s dvojicom najmlađih igrača seniorskog sastava, a prvi od njih je Romeo Sušac.

Prvi seniorski nastup

Moj prvi seniorski nastup je bio prošle godine u proljetnom dijelu sezone. Gostovali smo u Požegi kod MNK Autodijelovi Tokić. S obzirom na ozljede i kartone pojedinih igrača, upisao sam veliku minutažu u toj utakmici, a na kraju smo slavili s 4:3, pogotkom Ivana Bukne u zadnjoj minuti tako da je to bio odličan debi!

Prvi seniorski pogodak

Moj prvi pogodak za seniorsku ekipu je bio na prijateljskoj utakmici protiv FC Salines Tuzla. Bila je to posljednja pripremna utakmica kako za nas, tako i za njih pred aktualnu sezonu.

Prva uspomena iz futsala

Prva futsal uspomena mi je ujedno i prvi odigrani turnir za Aureliju, a to je osvajanje Croatia Futsal Mastersa u Vinkovcima. Nitko nije vjerovao da možemo osvojiti turnir što se na kraju ispostavilo netočnim. Osvojili smo turnir bez ijednog poraza i svima pokazali kakva smo ekipa. Kasnije te sezone smo osvojili i ukupan naslov Croatia Futsal Mastersa.

Prvi futsal uzor ili idol

Na youtube sam pratio utakmice FC Barcelone i u jednoj utakmici jedan igrač je stvarno briljirao, njegovi potezi su bili čarobni. Počeo sam istraživati i gledati njegove nevjerojatne poteze na internetu. To je bio Dyego Zuffo, brazilski futsal igrač koji igra na poziciji lijevog beka FC Barcelone. On mi je futsal uzor.

 

Prvi igrač kojeg bi doveo u klub da si trener

To bi definitivno bio Tihomir Novak. Odličan igrač i pravi lider koji je potreban svakoj ekipi. Ono što on radi na terenu je savršeno, a to već pokazuje dugi niz godina na futsal parketima.

 

Romeo je svoje rekao, a sutra čitamo prve futsal korake njegovog juniorskog i seniorskog suigrača, Marka Pest-Mundvajla.

#OvoJeAurelia
#FutsalFirst