Unatoč prvotnoj odluci o prekidu II.HMNL, odluka je ipak promijenjena te će se II.HMNL nastaviti igrati po svom kalendaru. Točnije, odluka nije promijenjena već je u prvom slučaju krivo tumačena. Srećom, greška je uočena i ispravljena te nam je dozvoljeno natjecanje kao i treniranje u dvoranama.

Dva gostovanja za kraj polusezone

Tako su našim dečkima za kraj polusezone i godine, ostala dva gostovanja. U sklopu 10.kola gostujemo kod MNK Autodijelovi Tokić u Požegi, a zatim imamo još jedno vruće gostovanje, ono u Valpovu. U neodigranoj utakmici 8.kola, gostovati ćemo kod MNK Mala Mljekara. Izrazito zahtjevna gostovanja su pred našim igračima, ali unatoč tome, cilj je osvajanje 6 bodova. Kako ne bi ništa prepuštali slučaju, neodrađene treninge u dvorani smo nadoknadili online treninzima preko Zoom aplikacije. Tako smo doskočili problemu i održali igrače u optimalnoj formi.

Akademija nastavlja s radom

Odluka Vlade Republike Hrvatske dozvoljava natjecanje i juniorima prvog ranga natjecanja, što naši juniori dakako i jesu. Međutim, odlukom povjerenika natjecanja, juniori ipak zasad neće nastaviti igrati u ovoj kalendarskoj godini, ali se njihov nastavak očekuje u vrlo brzom roku. Juniori, kao i ostatak Aurelia Futsal Akademije je i dalje u treningu, ali online. Vrijedni treneri naše akademije su se pobrinuli za svoje kategorije organizacijom online treninga kako bi naša djeca nastavila svoj razvoj i napredak!

#OvoJeAurelia