Hrvatska je ostvarila ogroman uspjeh kao jedna od pet reprezentacija koje su se plasirale na dva od dva europska prvenstva! Tandem sa slike je zajedno osvojio nacionalno juniorsko zlato, a sada su u pohodu na nove uspjehe!

Hrvatska reprezentacija je vrhunac za svakog sportaša

Romeo Sušac kao kapetan predvodi najbolje mladiće Hrvatske, a među njima se nalazi i Marko Pest-Mundvajl. Podijelili su s nama što im predstavlja reprezentacija i što možemo očekivati od europskog prvenstva.

Spoznaja da ćemo predstavljati Hrvatsku na Europskom prvenstvu je fantastičan. Naporno sam radio te sam sretan jer sam ponovo pozvan u reprezentaciju nakon par okupljanja izostanka. Poziv vidim kao nagradu za svakodnevni rad i trud koji smo uložili, a uistinu je bio svakodnevni te ono što smo pokazali na terenu proteklih sezona. Motiv je ogroman, dati ćemo sve od sebe za hrvatski dres i sada smo fokusirani samo na Euro. Očekujemo dobre rezultate kojima ćemo dostojno predstaviti Hrvatsku te maksimalan trud i zalaganje svih nas.

– Marko Pest-Mundvajl

Romeo je dodao kako je uspjeh biti među osam najboljih, ali se time sada neće zadovoljiti.

Velika je čast biti u reprezentaciji i sudjelovati na europskom prvenstvu, a osjećaj je kao i svaki put kad je Hrvatska u pitanju – neopisiv. Ponosan sam i sretan što imam privilegij nositi kapetansku traku oko ruke te sam svjestan odgovornosti koju ona nosi. Uspjeh je ovo cijelog kluba, a iziskuje puno odricanja, truda i rada. Korak po korak kroz svakodnevne treninge uz puno strpljenja i volje, zajedničkim snagama smo stigli do ovoga. Očekivanja su velika, naravno da je ogroman uspjeh biti među osam najboljih, ali nećemo se zadovoljiti time. Cijela ekipa je spremna i s nestrpljenjem očekuje natjecanja kako bi pokazali ono što smo kroz godine pripremali. Dresove ćemo dobro natopiti znojem i uvjeren sam da tako možemo daleko dogurati!

Prvi susret koji je protiv Ukrajine bi mogao biti ključan, a on je na rasporedu u nedjelju, 04.09., u 13:30.

#OvoJeAurelia