Nakon što je ugovor potpisao naš reprezentativac, Filip Josipović, sada je to učinilo još pet igrača.

Trio produžio ugovore

Jučer su kod našeg zlatnog sponzora, Restoran Vatikan, odrađena nova potpisivanja stipendijskih ugovora. Prošle godine su ugovore potpisala naša tri reprezentativca – Romeo Sušac, Marko Pest-Mundvajl i Fran Pedić, a sada su ih i višegodišnje produžili. Trojac je svakako opravdao očekivanja u protekloj sezoni te su bili standardni oslonac kako u juniorima, tako i u prvoj momčadi. Romeo je sezonu okrunio nastupima i pogotcima u reprezentaciji, dok je nažalost Marka i Frana u tome spriječila korona odnosno ozljeda. Unatoč teškoj Franovoj ozljedi, klub je odlučio potpisati novi ugovor i osigurati mu svu potrebnu pomoć u rehabilitaciji od iste.

Duje i Petar prvi u nizu

Osim njih, svoje prve potpise na ugovore su stavili naši izdanci iz akademije, Duje Dragun i Petar Pedić. Oba igrača su dugi niz godina u klubu te su svojim zalaganjem, trudom, ali i kvalitetom zaslužili višegodišnje ugovore.

U odsutstvu ozljeđenog kapetana, Ivana Bukne, Petar je gotovo cijelu proteklu sezonu nosio kapetansku traku oko ruke. Duje je jedan od prvih naših igrača koji su imali čast biti pozvani u reprezentativni kamp, a i prvi koji je upisao službeni nastup i pogodak za sveti dres. Također, važno je napomenuti kako je dio srebrne U19 generacije iz Latvije!

Oduševljenje potpisima nije krio trener prve momčadi, Kristian Šoštar.

Iznimno sam zadovoljan angažmanom kluba na potpisivanju novih ugovora. To je još jedan pokazatelj koliko napredujemo iz godine u godinu. Zasigurno je da su dečki zaslužili ugovore, a cilj nam je i ostale naše igrače nagraditi ugovorima. Želimo prvu ligu, a prvi korak ka tome je zadržavanje naših najboljih igrača što ćemo i učiniti.

 

#OvoJeAurelia