Novi radni tjedan smo otvorili gostovanjem u Slavonskom Brodu, a ako se po jutru poznaje dan, očekuje nas sjajan tjedan!
Oslabljeni izostankom nekoliko igrača, gostovali smo kod MNK Brod koji je u prva četiri kola upisao četiri poraza. Dakako, nije to realno stanje brodske ekipe, a to je znao i naš trener, Ivan Lončar. Dočekali su nas u punom sastavu, gladni prvih bodova i prvog slavlja nad nama.

Domagoj Ćuk za mirno poluvrijeme

Početak utakmice je protekao u početnom ispitivanju snaga, a mreže su mirovale do pete minute. Domagoj Ćuk se oslobodio svog čuvara, a potom i vratara te je poentirao za vodstvo od 0:1. Prednost roznih nije dugo trajala. Već u osmoj minuti domaćin poravnava rezultat. Jednak razmak od tri minute, bio je dovoljan za novi pogodak. On je ponovno djelo Domagoja Ćuka koji je bio vidno raspoložen. Oštra i agresivna igra domaćih, dovela ih je do ispunjavanja bonusa, a onda i do deseterca za našu ekipu. Siguran izvođač je Marko Blekić te je rezultat na poluvremenu 1:3.

Romeo Sušac ponovno zabio

U nastavku su Brođani krenuli s visokim presingom, ali su se naši dečki vrlo dobro nosili s tim. Nekoliko ozbiljnih prilika domaćina, anulirao je naš vratar, Dominik Jelinić. Također, s druge strane, vratar Brođana je držao aktivan rezultat sve do 35. minute. Tada ponovno Domagoj Ćuk radi probleme obrani te upošljava Romea Sušca koji treću utakmicu zaredom postiže pogodak! Do kraja susreta, domaći strateg je zaigrao s golmanom u polju, ali to je bilo dovoljno tek za jedan pogodak i konačnih 2:4.

Ostanak u vrhu

Ovom pobjedom, zadržali smo se u samom vrhu s tek jednim bodom zaostatka za vodećim Osijekom i HMNK Nova Gradiška. MNK Brod 035 ima 12 bodova kao i mi, ali i utakmicu manje. Prvi pratitelj su ostale MNK Našice s osvojenih 8 bodova. Iduće kolo nam donosi novu domaću utakmicu, a u goste nam dolazi Futsal Olimpijac iz Županje. Utakmica će biti u nedjelju, 10.11. u 20:00, naravno u dvorani ekonomske škole na Kanovcima.