Nova sezona se polako bliži, a naši seniori, juniori i kadeti su već započeli s pripremama za istu.

Drugi tjedan priprema

Prva ekipa je svoju prozivku odradila 09.08. pod palicom trenera, Kristiana Šoštara. Već s drugim danom, igrači su predani u stručne ruke kondicijskog trenera, mag.cin.Matej Buhač. Trener Buhač je tako nastavio prošlogodišnju suradnju s našom prvom ekipom koja se i dosad pokazala izrazito uspješnom.

Trenutno je u tijeku drugi tjedan priprema, a uskoro nas očekuju i prvi prijateljski susreti s prvoligaškim ekipama.

Juniori i kadeti predvodnici akademije

Tjedan iza prve ekipe, juniori i kadeti su započeli svoj ovosezonski trenažni proces. Kao i prošle godine, koristimo provjereni i zlatom okićeni recept. Tako juniorske pripreme ponovno vodi kondicijski trener dr.sc.Hrvoje Ajman dok kadetsku palicu u pripremnom periodu drži kondicijski trener, Davor Lončar.

Iako je još nepoznat početak natjecanja mlađih kategorija, treneri ne prepuštaju ništa slučaju te su već u dogovoru i pripremne utakmice.

Zadovoljstvo pripremama, izrazio je i trener prve ekipe, Kristian Šoštar.

Izrazito visoki ciljevi su postavljeni pred igrače ove sezone, a u skladu s njima, pruža im se najbolja moguća usluga i uvjeti rada. Vjerujem kako smo u klub doveli najbolje stručnjake za kondicijsku pripremu te nema sumnje kako će njihov rad biti besprijekoran.

S početkom priprema, u sve tri kategorije, sam iznimno zadovoljan. Angažman igrača je vrlo dobar, fokusirani su na rad od prvog dana što me iznimno veseli. Ne sumnjam da ćemo uz takav rad ispuniti sve zacrtane ciljeve.

 

#OvoJeAurelia