Prva prvenstvena utakmica je iza nas, a u ciglici je sa 6:3 pao županjski Olimpijac.

Poluvrijeme s puno prilika i malo pogodaka

Vrlo dobro su naši igrači ušli u susret te se nametnuli posjedom i prilikama. Međutim, raspoloženi vratar gostiju uz nedovoljnu raspoloženost u završnici, spriječili su da se na poluvremenu rezultatski odvojimo. Prvi pogodak smo tako vidjeli u 11.minuti kada Romeo Sušac probija obrambenog igrača te izlazi pred vratara koji njegov udarac odbija prema mreži, a pogodak je potvrdio Petar Pedić koji je do kraja pratio akciju. Gost je bio orijentiran na prijetnje iz kontranapada, a jednu takvu su dočekali u 14.minuti. Tunuković presijeca jedno dodavanje te izbija sam pred vratara Kobaševića i pogađa za rezultatski egal. Da odemo na odmor s prednošću, pobrinuo se Ante Bertić sjajnim udarcem nakon prekida.

Otvaranje drugog dijela s dva pogotka

U drugo poluvrijeme ulazimo vrlo agresivno i odlučno što rezultira s dva brza pogotka Marka Pest-Mundvajla i već spomenutog Bertića. Osim rubrike pogodaka, vodili smo i u onoj prekršaji te smo vrlo rano ispunili bonus. Do novog pogotka smo čekali 8 minuta kada Matias Mijić iz okreta pogađa u sami gornji kut protivničkog vratara. Taj pogodak je ugasio svaku nadu protivnika, a posljednji domaći pogodak je djelo Filipa Josipovića. Sušac je sjajno proigrao Josipovića koji je ostao hladan pred vratarom te efektno poentirao za nedostižnih 6:1. Do kraja susreta vidjeli smo još dva pogotka gosta, jedan u 38′ , a drugi u posljednjoj minuti susreta.

Tako su tri boda ostala u kanovačkoj ciglici, a isto mjesto će biti dom i iduće utakmice kada ćemo ugostiti MNK Jakšić. Utakmica je na rasporedu u subotu, 08.10.2022. s početkom u 18:00.

#OvoJeAurelia