Jučer smo gostovanjem u Vukovaru otvorili novu natjecateljsku sezonu. Prva prepreka je bio Olimpijac iz Županje.

Egal na poluvremenu

Samouvjereno i odlučno smo u ušli u susret te tako zaprijetili opasno već u prvom napadu preko Bukne. Napadi su se nastavili no udarci su odsjedali na vratnicama ili na rukama i nogama domaćeg vratara. Nakon brojnih neiskorištenih šansi, Olimpijac postiže pogodak za vodstvo nakon kornera. Ipak, igrači su ostali mirni i nastavili prijetiti, ali domaći vratar se nije dao savladati. Sve dok Romeo Sušac nije probio lijevu stranu i pogodio suprotni kut za poravnanje s kojim se otišlo na odmor.

Petarda u nastavku

Slična priča u nastavku no gol smo postigli nešto ranije. Tako je Filip Josipović zatresao mrežu nakon osam minuta nastavka, a za njim je u listu strijelaca ušao još jedan sedamnaestogodišnjak. Josip Horvat je dobar nastup okrunio pogotkom iz prekida. Do kraja susreta, hattrick je kompletirao Romeo Sušac, a još jedan pogodak je dodao također mladi reprezentativac, Marko Pest-Mundvajl.

Iako je realizacija bila problem većim dijelom susreta, u konačnici je upisana uvjerljiva pobjeda. Sljedeće kolo donosi novo gostovanje, ono u Valpovu.