18.kolo nam je donijelo gostovanje u Županji kod Olimpijca. U prvom dijelu sezone smo na domaćem terenu slavili sa 7:0, a ovoga puta smo upisali još veću pobjedu.

U susret smo ušli bez tri ozlijeđena igrača – Ivan Bukna, Marko Pest Mundvajl i Filip Josipović, a imali smo i promjenu na vratima. Priliku od prve minute je dobio naš kadet, Miron Kobašević koji je zamijenio standardnog Frana Pedića.

Od samog početka je utakmica bila jednosmjerna ulica, ali zbog problema s realizacijom te raspoloženim vratarom domaćih, na odmor odlazimo s prednošću od tek 4:0. Mrežu su tresli Stjepan Dekanić, Mario Božić, Bruno Lončar te Romeo Sušac. Valja istaknuti kako je jednu sjajnu obranu upisao i naš mladi vratar Kobašević u situaciji 1 na 1.

U nastavku devet pogodaka u protivničkoj mreži

U drugom dijelu smo ipak ubacili u brzinu više te su u pet minuta nastavka domaći vadili tri puta loptu iz mreže. Precizni su bili Stjepan Dekanić, Marko Blekić te Romeo Sušac. Hattrick je kompletirao Romeo Sušac, a ubrzo za njim i Stjepan Dekanić. U 35.minuti semafor pokazuje okruglih 10:0, a prvi pogodak na utakmici je upisao i Robert Nospak. Preostala tri pogotka djelo su Blekića, Božića te Sušca koji je zabio svoj četvrti pogodak na utakmici.
U posljednjoj minuti su domaći dobili prigodu za počasni pogodak iz deseterca koji su i uspjeli realizirati. Tako nažalost nismo uspjeli sačuvati mrežu netaknutom, no unatoč tome, moramo istaknuti vratara Kobaševića koji je na visokom nivou odradio čitavih 40 minuta susreta!

Osim visoke pobjede, ostvaren je i jedan debi. Naime, priliku je dobio junior, Julijano Bagarić kojemu je samo pogodak nedostajao da okruni sjajni debi. Julijano je već dugi niz godina član naše akademije, a svojim zalaganjem i napretkom je zaslužio debitirati što je svakako i opravdao. Uz njega, značajniju minutažu je upisao i Sandro Sušac koji je već standardni član seniorske postave.

S tako mladim igračima, prosjek godina jučer je bio tek 20 godina! Izrazito smo ponosni na naše mlade igrače koji ostvaruju sjajne rezultate, a nadamo se nastavku pozitivnog niza već idućeg vikenda kada nam u goste dolazi Mala Mljekara iz Valpova.

#OvoJeAurelia