Prvo izdanje jedinstvene 1.HMNL mladeži se polako bliži kraju. Ostao je samo završni čin – Final Four. Zagrebačka dvorana sutinskih vrela, ugostiti će najuspješnije četiri momčadi kadeta i juniora te ćemo 21.05. dobiti novog prvaka Hrvatske!

Sutinska Vrela – mjesto najsjajnijeg uspjeha

08.04.2021., juniori su u istoj toj dvorani ostvarili najsjajniji uspjeh kluba i jedan od najvećih momčadskih uspjeha našeg grada. Okitili su se naslovom prvaka Hrvatske! Dvije godine poslije, stvorena je nova prilika za ponoviti taj uspjeh i vratiti zlatnu medalju u Vinkovce. U nešto drugačijem, svakako boljem formatu, juniori su prvo kroz regiju osvojili naslov prvaka da bi potom u 1.HMNL zauzeli sigurno drugo mjesto koje nas vodi na završnicu najbolje četiri momčadi. Promjenom formata natjecanja, Hrvatski nogometni savez je produžio nadmetanje mladeži na čak 8 mjeseci što zahtjeva kontinuitet rada i ulaganja, a uspjeh čini još većim.

U polufinalu Final Four nas očekuje susret protiv MNK Olmissum, dok drugi polufinalni par čine HMNK Vrgorac i zagrebačka Uspinjača-Gimka. Zanimljivo kako smo protiv navedena tri protivnika ostvarili sva tri moguća rezultata. Tako smo Omišane savladali 4:3 dok nas je Uspinjača savladala s 3:2. Pogađate, susret s Vrgorcem je završio neodlučeno, 1:1. Rezultati iz prvog dijela dovoljno govore o kvaliteti završnice te da izrazitih favorita nema.

Kadeti ostali kratki za korak

Jedan bod nedostajao je kadetima da se pridruže juniorima na završnom turniru u Zagrebu. Fantastičnu sezonu su odigrali kadeti, a koliko je dobra bila govori podatak da sa 17 bodova nisu izborili Final Four dok u juniorima, Uspinjača s istim brojem bodova iščekuje završni turnir. Dakle, milimetri su dijelili kadete no bez obzira na to, nezadovoljstva ne smije biti. Peta momčad Hrvatske, s trećom najboljom obranom i gol razlikom svakako zaslužuje naklon za sve učinjeno.

Plasman na završni turnir kadeta su izborili Uspinjača-Gimka, HMNK Vrgorac, MNK Olmissum te prvoplasirani MNK Bjelovar.

Kontinuitet rada i uspjeha

Nije nepoznato da je naša akademija najbrojnija u Slavoniji s gotovo 200 polaznika u 8 različitih kategorija no masovnost nije jedino čime se ponosimo. Kontinuitet igranja državnih završnica, prvenstava i najvišeg ranga natjecanja nastavili smo i ove godine. Pioniri su, nakon višegodišnjeg treniranja i igranja Croatia Futsal Mastersa, nastupili na prvom prvenstvu Hrvatske za pionire, a kadeti i juniori su promarširali kao prvaci kroz svoje regije da bi se našli u najvišem rangu hrvatskog natjecanja. Juniori su napravili i dodatni iskorak s odlaskom na Final Four. Još jednu godinu smo ponosno i dostojanstveno predstavljali naš grad diljem Hrvatske, bili suparnik protiv kojeg nema laganih bodova što je rezultiralo plasmanom u gornjem domu. Tako smo se i istaknuli kao perjanica istoka, s najboljim plasmanom u obje kategorije što se tiče predstavnika istoka.

Istim ritmom nastavljamo i dalje s jasnim ciljevima kvalitetnog rada i razvoja mladih igrača jer svrha akademije to i jest!

Upisi u Aurelia Futsal Akademiju

 • Škola sporta (4-6g)
 • U7
 • U9
 • U11
 • U13
 • U15
 • U17
 • U19
 • 200 polaznika akademije
 • Licencirani i educirani treneri
 • Vrhunski uvjeti u dvoranama
 • [email protected]
 • 099 333 5296 – voditelj akademije

 

#OvoJeAurelia