1/16 finala kupa Hrvatske nam u grad donosi najstariji futsal klub u Hrvatskoj, zagrebačku Uspinjaču.

Nekadašnji europski prvak

Uspinjača u svojim vitrinama ima četiri naslova prvaka Hrvatske, pet naslova pobjednika kupa od čega dva u novije vrijeme i pod sadašnjim imenom. Najveći uspjeh kluba je svakako europski naslov iz sezone 1988./’89. te naslov viceprvaka istog natjecanja u sezoni 1993./’94.

Uspinjača je 2018.g doživjela rebranding kada su ju od ponora spasila braća Morina i s Uspinjačom fuzionirali svoju akademiju Zagreb Gimku. Od tada, puni naziv kluba glasi MNK Uspinjača Gimka. Gimka se može pohvaliti najbrojnijom akademijom u Hrvatskoj s kojom inače izvrsno surađujemo u organizaciji natjecanja za mlađe kategorije.

Što se tiče seniorskog sastava, čine ga brojni bivši prvoligaški igrači i reprezentativci poput Kristijana Grbeše, a do prije dvije godine su nastupali i u elitnom razredu hrvatskog futsala.

Ulaznice u prodaji

Ulaznice za utakmicu su puštene u prodaji, a mogu se rezervirati i kupiti putem službenih klupskih kanala te u našim klupskim prostorijama – ul.H.D.Genscher 14. Vlasnici sezonskih ulaznica imaju besplatan ulaz uz predočenje istih, a svi ostali će ulaznice još moći kupiti i pred samu utakmicu. Cijena ulaznice je 20,00kn.

Također, na ulazu u dvoranu ćete moći kupiti klupske rekvizite, sezonske ulaznice te osvježavajuća pića i hranu. Vidimo se na utakmici!

Aurelia Futsal – Uspinjača-Gimka
Subota, 29.10.’22.
18:00
Dvorana ekonomske škole (na Kanovcima)

#OVOJEAURELIA